[vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none”][vc_column width=”1/1″ css=”.vc_custom_1440080134688{padding-top: 30px !important;}”][vc_willow_section_heading align=”center” css_animation=”” large_heading=”Team Informatie”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1440078263985{padding-top: 30px !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=””]Wat de beheerders van het BBQ Genootschap in 2013 verzonnen hadden als oefenwedstrijd voor de Nederlandse barbecue-teams groeide langzaam uit tot een Licensed KCBS wedstrijd waar 15 teams uit 3 verschillende landen aan meededen.
In 2014 werd de tweede Cook-Off een KCBS sanctioned wedstrijd, dit houdt in dat de resultaten van de wedstrijd meetellen in het wereldwijde klassement en voor onder andere KCBS Team of the Year, de loting van de Jack Daniels World Championship in Lynchburg, Tennessee en voor de American Royal. Kortom, het werd een “echte” wedstrijd met 22 deelnemende teams. Ook was de Cook-Off één van de wedstrijden die meetelde voor het Nederlands Kampioenschap Low & Slow Barbecue.

Voor 2015 gaan we gewoon verder met één van de gezelligste wedstrijden van het seizoen neer zetten. Ook wordt de wedstrijd uitgebreid met een dessertcategorie zodat ook de zoetekauwen aan hun trekken komen.
We hebben dit jaar ruimte voor maar 42 teams dus als je mee wilt doen schrijf je dan snel in!

Wederom telt de Cook-Off mee voor de titel van Nederlands Kampioen Low & Slow Barbecue 2015, hiervoor tellen dit seizoen de beste drie resultaten van Nederlandse KCBS wedstrijden.

De BBQ Society Cook-Off is een barbecuewedstrijd Amerikaanse stijl. Er wordt in vier categorieën, kip, ribs, varkensschouder (pulled pork) en brisket, gestreden om de beste plek en het team met het hoogste gemiddelde wordt de Grand Champion.

Net als voorgaande jaren streven we naar een 100% KCBS gecertificeerde jury.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving” parallax_image=”238″ gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1441217285793{margin-top: 60px !important;padding-top: 110px !important;padding-bottom: 110px !important;}” el_id=”inschrijvenkcbs”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1441130372663{padding-top: 60px !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_willow_section_heading align=”center” css_animation=”” large_heading=”Inschrijven KCBS Wedstrijd” el_class=”inschrijvenkcbs”][vc_column_text css_animation=””]Het inschrijfgeld voor de BBQ Society Cook-Off 2015 bedraagt €175 per team.

Annulering:
– Tot één maand voor de wedstrijd wordt 50% van het inschrijfgeld terugbetaald.
– Binnen een maand voor de wedstrijd wordt er geen inschrijfgeld terugbetaald.

Zoals gebruikelijk bij een KCBS wedstrijd moet je zelf zorgen voor vlees, barbecues, brandstof, tenten, werktafels etc.
Er is op het terrein water en stroom aanwezig, zorg wel zelf voor een verlengsnoer.

Het inschrijfgeld kan voldaan worden op:
IBAN: NL43INGB0680831673
BIC: INGBNL2A ING
t.n.v. Hr L.N. Freeke e/o Mw D.G.A. Bos
o.v.v. Cook-Off 2015 en je teamnaam.[/vc_column_text]

Fields marked with an * are required

Team Captain:


[vc_column_text css_animation=””]

De wedstrijd wordt gehouden aan de hand van het KCBS reglement dat je hier kunt bekijken (PDF).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1441217339766{margin-top: 60px !important;padding-top: 110px !important;padding-bottom: 110px !important;}” el_id=”inschrijvensteaks”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1441137845503{padding-top: 60px !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_willow_section_heading align=”center” css_animation=”” large_heading=”Inschrijven SCA Steak Cook-Off”][vc_column_text css_animation=””]Dit jaar organiseren we voor het eerst op zaterdag een Steak Cook-Off. Deze wordt gehouden onder de vlag van de SCA, een Amerikaanse organisatie die daarin is gespecialiseerd.

Je hoeft niet aan de andere wedstrijd mee te doen om aan dit onderdeel deel te nemen. Je hebt een barbecue, brandstof en gereedschap nodig, verder niets. Je krijgt via een loting twee ribeye steaks van de organisatie, de beste daarvan lever je in bij de jury.

Inschrijfgeld is €50 per team.

Prijzen:
1ste plaats: €250 plus een trofee
2de plaats: €100 plus een trofee
3de plaats: €50 plus een trofee[/vc_column_text]

Fields marked with an * are required

Teamcaptain:

[vc_column_text css_animation=””]

Het SCA reglement vind je hier (PDF).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” el_id=”programma”][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/1″][vc_willow_section_heading align=”center” css_animation=”” large_heading=”Programma” el_class=”programma”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1440080504047{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column_inner el_class=”” width=”1/2″][vc_custom_heading text=”ZATERDAG” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:center” google_fonts=”font_family:Raleway%3A100%2C200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800%2C900|font_style:500%20bold%20regular%3A500%3Anormal”][vc_column_text css_animation=””]

10:00 – aankomst teams
15:00 – cooks meeting Steak Cookoff
17:00-17:30 – inlevering steaks
18:00 – cooks meeting KCBS
19:00 – prijsuitreiking Steak Cookoff

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/2″][vc_custom_heading text=”ZONDAG” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:center” google_fonts=”font_family:Raleway%3A100%2C200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800%2C900|font_style:500%20bold%20regular%3A500%3Anormal”][vc_column_text css_animation=””]

12:00 – inleveren kip
12:30 – inleveren ribs
13:00 – inleveren schouder
13:30 – inleveren brisket
14:00 – inleveren dessert
16:30 – prijsuitreiking
17:15 – bekendmaking NL Kampioen BBQ

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1440081197981{margin-top: 60px !important;padding-top: 130px !important;padding-bottom: 130px !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1441217714006{padding-top: 60px !important;}” el_id=”teams”][vc_column width=”1/1″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs” css=”.vc_custom_1440448299107{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_willow_section_heading align=”center” css_animation=”” large_heading=”Deelnemende Teams”][vc_row_inner css=”.vc_custom_1441206475123{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_inner el_class=”” width=”1/2″][vc_column_text]

1 – Zwarte Hand (NL)
2 – The Dutch BBQ Crew (NL)
3 – Lowland Smokers (NL)
4 – Yoder Smokey Village (NL)
5 – BBQ Team Extreme (B)
6 – Low and Slow Meister (NL)
7 – Serial Grillaz (NL)
8 – The Smokey Bandits (NL)
9 – BBQ Team Keurslagerij Klaver (NL)
10 – Beef & Burgers (NL)
11 – The Barktenders (I)
12 – Culinaire Zaken (NL)
13 – The Foodporn Factory (NL)
14 – Triple-T (NL)
15 – De Vliegende Hollander BBQ Team (NL)

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/2″][vc_column_text]

16 – Royaal BBQ (NL)
17 – BBQ Rangers (B)
18 – Rock & Roast (NL)
19 – Beter wordt het niet – BBQ (NL)
20 – BBQ Team Laurentius (B)
21 – Turnpike Smokers (NL)
22 – Wild Smokers (NL)
23 – BBQ Longhorn Ranch Hands (A)
24 –
25 –
26 –
27 –
28 –
29 –
30 –

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none”][vc_column width=”1/1″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”52.31613, 4.67358″ gmap_zoom=”12″ gmap_marker_lat_lng=”52.32343, 4.67418″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1440081480547{margin-top: 30px !important;padding-top: 130px !important;padding-bottom: 130px !important;}” el_id=”locatie” gmap=”yes”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1440016691388{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”1/1″ css=”.vc_custom_1440016785534{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css_animation=”” css=”.vc_custom_1440025498364{padding-top: 20px !important;}”]

De BBQ Society Cook-Off wordt gehouden op 10 en 11 oktober in het Haarlemmermeerse Bos, Hoofddorp naast Papa’s Beach House.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Papa’s Beach House
IJweg 961
2131 LV Hoofddorp” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Raleway%3A100%2C200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800%2C900|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1440025520399{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/2″ css=”.vc_custom_1440017032774{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css_animation=””]Vanaf de A4 (Amsterdam / Den Haag)
– afslag Hoofddorp
– volg N201 richting Heemstede / Haarlem
– afslag Haarlemmermeerse Bos
– na 450 m sla op kruising rechtsaf de IJweg op
– na 300 m links af
– volg borden Papa’s Beachhouse

Vanaf Haarlem / Heemstede
– volg N201 richting Hoofddorp
– afslag Haarlemmermeerse Bos
– na 450 m sla op kruising rechtsaf de IJweg op
– na 300 m links af
– volg borden Papa’s Beachhouse

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/2″][vc_column_text css_animation=””]Busverbinding
Vanaf Schiphol
– Zuidtangent lijn 300 (bus halte B2)
– Halte “Overbos” uitstappen
– Vanaf halte “Overbos” 5 min. / 300 mtr. lopen

Vanaf Haarlem of Hoofddorp
– Zuidtangent lijn 300 of bus 140
– Halte “Overbos” uitstappen
– Vanaf halte “Overbos” 10 min. / 700 mtr. lopen

Vertrek Bus 300 10x per uur, ’s nachts 1x p. u.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving” parallax_image=”207″ gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1440076165053{padding-top: 110px !important;padding-bottom: 110px !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none”][vc_column width=”1/1″ css=”.vc_custom_1440080174266{padding-top: 30px !important;}”][vc_willow_section_heading align=”center” css_animation=”” small_heading=”De BBQ Society Cook-Off wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1440020037800{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”187″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”http://www.kcbs.us” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”179″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”https://sca13.wildapricot.org” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”189″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”http://www.nkbbq.nl” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”190″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”http://www.bbqgenootschap.nl” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” css=”.vc_custom_1440020163186{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner el_id=””][vc_column_inner el_class=”” width=”1/6″][vc_single_image image=”119″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”http://www.vuurenrook.nl” img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/6″][vc_single_image image=”118″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”http://www.thermapen.nl” img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/6″][vc_single_image image=”117″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”http://www.best4bbq.nl” img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/6″][vc_single_image image=”114″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”http://www.hlmrmeer.nl/nl” img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/6″][vc_single_image image=”115″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”http://www.kokenophout.com” img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”” width=”1/6″][vc_single_image image=”116″ alignment=”center” style=”” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”” link=”http://www.rookoven.com” img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none” el_id=”contact”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”false” parallax_image=”” gmap_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ gmap_zoom=”2″ gmap_marker_lat_lng=”-7.9812985, 112.6319264″ bg_overlay=”” separator=”none”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]